Alla inlägg den 2 februari 2021

Av Jaxgård - 2 februari 2021 09:32

Matte och Shakira har precis kravlat oss upp ..jag från min grotta och Shakira från sin valplåda....men.... vid 5 snåret tyckte Shakira att det var dax för mat.... stackarn är ständigt så hungrig så hon får flera måltider om dan..... natten har varit lugn och nu har de små rackarna börjat knalla runt i lådan....ögonen har öppnats och de blir sötare för varje dag..
Det är kallt ute så gjorde en brasa i kaminen så småttingarna har det varmt och gott.
Idag ska husse vara valpvakt för måste till stan och köpa valpfoder och majsvälling för i slutet av veckan ska de få smaka på riktig mat .... det är ju en sån stor kull och för att underlätta för mamma... men Shakira är inte det minsta ansträngd av sin stora kull utan helt cool och avslappnad ... precis som sin mamma Lilly som fick 11 valpar i sina båda kullar.
Valparna snarkar på och matte och flickorna sitter framför teven och tar igen oss
Ska bli gott med en kopp kaffe nu...
Lörd den 13/2 kl. 13.00 kommer den första hit för valptitt....så alla våra blivande valpköpare hör av när ni vill komma.

Nytagen bild på våra champagne färgade sötnosar

Gammal nostalgi bild jag hittade
Det är Skilla (C.L Iceflower From North)
Bilden är från Älvsjömässan där hon fick cert och bästa tik med titeln Svensk vinnare
Skilla är även vår enda dubbelchampion ... då hon även var en hejare på viltspår.... hon hade en riktigt duktig och driftig matte i Ingrid Svenneke..
Härliga minnen

Kolla här då...
Hittade denna gamla bild på vår ena stamtik Caddy(Applejacks Sempre Sempre... här är hon 8 veckor precis när jag hämtade henne hos MaiLiz...
Man kunde ju aldrig drömma om hur framgångsrik denna söta tjej skulle bli och hennes gener finns i alla våra linjer då jag bara köpt in 2 stamtikar och båda flickorna kommer från Applejacks fast med olika linjer... Lucy heter den första tjejen och så fin hon med.
Caddy vann cert 3 år i rad i Älvsjömässan och är Svensk vinnare även hon..inte svårt att starta kenneln med sådana flickor... Caddy födde vår allra först kull...

Och här är den kullen...
Caddy är den enda av våra tikar som blivit riktigt deprimerad när hennes valpar flyttade fast hon fick behålla en valp kvar på kenneln.. en riktig supermamma och hon var även nanny åt vår son Victor som var liten då och när han gick ut från grinden så knuffade hon in honom igen till hans förtret och om inte det hjälpte så kom hon in till mig i köket och högljutt klagade på att nu är ingen på rymmen igen... vilken fantastisk tjej och lite flegmatisk till sin natur var hon med... ingenting kunde rumma hennes lugn...
Ja... lite nostalgi blev det idag hehee

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10
11
12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24
25
26 27
28
<<< Februari 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards