Alla inlägg den 8 juni 2009

Av Jaxgård - 8 juni 2009 17:29

Denna helg gick ju så superfort..lyckades ta semester i Torsdags och Lördags..för då var det hästsläpp här för valacker och ston som kom på sommarbete....min valpköpare Lena som har lilla Elsa var här och hälsade på med sitt barnbarn Nova samt vänner och min kompis Marie stannade hemma under tiden och kollade Macys valpkull så vi kunde gå ner och kolla när alla hästarna släpptes fria..det är underbart att se deras glädje över friheten.

Och Macys kull har nu hunnit bli hela 5 dagar och allt flyter på så bra och alla mår bara fint och äter och blir ompysslade hela tiden av sin mor...Macy var lite lös i magen i Lördags men mår jätterbra igen.

Snart ska vi till att väga valparna igen och bädda rent och snyggt i deras valplåda..sätter in ett par nya bilder på de små och det är lika lungt och tryggt i denna valphage som det har varit hela tiden i Happys....

Ev. finns 2 hanvalpar kvar att tinga  i denna kull alla de andra blev sålda direkt precis som samtliga valpar i Happys kull. Vet att vi får nya jättegulliga valpköpare till de små vilket gläder en oerhört. V ihar som alltid lååång kö på gula tikar..tyvärr räckte det inte åt alla.


Happys valpar fyllde 3 veckor i Lördags och har börjat äta lite torrfoder uppblött i lite majsvälling och de är lika matglada alla sju i kullen. De hörde till och med dammsugaren för första gången i Lördags för nu har alla fått hörseln...och oj...vad de tryckte upp sig efter väggen tillsammans men mamma Happy hoppade in och tröstade dem direkt så det var inte så farligt kom de underfund med sen.

Nä...nu har jag inte tid mera ...måste ner och ge de stora hundarna mat och en liten runda i skogen....sen ska Happys valpar få lite mat också...Macys valpisar får hålla sig tillgodo enbart med sin mamma ett tag till.

Ska försöka ta lite fina bilder igen snart



 De två översta bilderna är på Macy och hennes valpar

Presentation

Fråga mig

2 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards